Before you continue

To give you the best possible experience please select your preference.

Enreach

Accountmanager Inside Sales Eazit

Sales & Marketing, Almere
Accountmanager Inside Sales Eazit
 • Sales & Marketing
 • Almere
Back to overview

Accountmanager Inside Sales

 

De functie

Eazit is specialist op het gebied van telefonie, netwerken, internet en ICT-werkplekbeheer. Als onderdeel van ons gedreven salesteam ben je verantwoordelijk voor ons uiteenlopende klantenportfolio. Je bouwt uitstekende en diepgaande relaties met deze klanten. Hierdoor weet jij als geen ander wat er speelt, zowel nu als in de toekomst. Daarnaast denk je mee met de klant, je  signaleert trends en ziet kansen en opportunities voor upselling en toekomstige business. Zo zorg je voor een wezenlijke omzet- en margegroei bij jouw klanten.

Je werkt samen met een hecht team van sales-professionals: servicegericht, energiek, nuchter en natuurlijk met een gezonde dosis humor.

Met jouw natuurlijke overtuigingskracht en je commerciële know-how weet jij jouw klanten te verassen. De rol biedt bovendien volop ruimte voor jouw inbreng en ideeën – sterker nog, wij zien ze graag! Onze bevlogen Inside Sales Accountmanagers zijn het type ‘glas halfvol’: jij ziet en denkt continu in kansen. Uiteraard weet je snel en doeltreffend te schakelen met uiteenlopende stakeholders.

Dit bieden wij: 

 • Een uitdagende fulltime functie in vast dienstverband;
 • Een omgeving vol leerkansen en doorgroeimogelijkheden;
 • Een goed salaris en aantrekkelijke regelingen rondom pensioen en vakantiedagen;
 • Een inspirerende, dynamische werkomgeving bij een gezellige club met ambitie;

Dit vragen wij: 

 • Jouw hart gaat sneller kloppen van de kans om iets nieuws op te bouwen;
 • Net als wij ben je van nature nieuwsgierig en heb je een oprechte interesse in technologie;
 • Je hebt een bewezen trackrecord van succes binnen new business;
 • Telefonische verkoop kent voor jou geen geheimen;
 • Vasthoudend, initiatiefrijk en stressbestendig: that’s you!
 • Je brengt ook nog humor en een stuk gezelligheid mee;

Wij zijn Enreach

Enreach is een marktleider op het gebied van communicatie. Wij bieden het meest stabiele en innovatieve communicatieplatform voor de commerciële markt. Via ons eigen netwerk (met ondersteuning van verschillende onderling verbonden datacenters) leveren wij professionele mobiele, telefonie- en datadiensten met behulp van vooruitstrevende ICT-technieken. Door onze flexibele en professionele aanpak hebben we een belangrijke marktpositie verworven die we de komende jaren verder willen uitbouwen via het indirecte verkoopkanaal. Je komt te werken in een dynamische organisatie waar geen dag hetzelfde is. In 2017 hebben we ervoor gekozen om onze organisatie te runnen volgens het managementmodel van Holacracy. Wil je hier meer over weten, kijk dan eens op: www.holacracy.com.

Eazit is onderdeel van Enreach (met het hoofdkantoor in Almere). Eazit is het label van Enreach dat zich richt op het directe verkoopkanaal en levert telefonie- ICT- en internetdiensten aan de zakelijke markt.

Interesse?

Solliciteer dan direct hieronder of neem contact op met onze corporate recruiter Kel van Schie via kel.vanschie@enreach.com.

Apply now Let us know who you are