Before you continue

To give you the best possible experience please select your preference.

Enreach

Accounts Receivable

Finance & BI, Almere
Accounts Receivable
  • Finance & BI
  • Almere
Back to overview

Accounts Receivable

De functie

Als Accounts Receivable Specialist maak je onderdeel uit van een gezellig en proactief team. Met elkaar zorgen we voor een soepel functionerende en service-gerichte accounting afdeling.


Je bent verantwoordelijk voor zo snel mogelijke betaling van onze uitgaande facturen. Je kunt hierbij denken aan het controleren van openstaande posten, het uitsturen of nabellen van herinneringen naar onze klanten en het oplosssen van betalingsverschillen. Ook beheer je factuurklachten, verwerk je vragen in onze debiteuren-mailbox en leg je gemaakte afspraken vast.

Binnen deze rol heb je tevens een escalerende functie – je weet wanneer het nodig is externe partijen of collega’s te betrekken en handelt daarnaar.  

Ook zullen een aantal ad-hoc taken tot jouw takenpakket behoren. Je kunt hierbij denken aan het beantwoorden van telefonische vragen, incassobatches klaarzetten en het controleren en up-to-date houden van gegevens in onze systemen.

Tot slot denk je actief mee in de optimalisatie van huidige processen, om zo de efficiëntie binnen de afdeling te verhogen.

Kortom: een belangrijke en afwisselende functie!

Wie ben jij?

Je bent iemand die graag proactief de 'handen uit de mouwen' steekt, niet verlegen en graag bijdraagt aan professionalisering van onze financiële administratie.

Je weet snel je weg te vinden in financiële systemen. Je kan je werk goed structureren, werkt nauwkeurig en je bent in staat om zelfstandig het overzicht te behouden. Verder:

  • Beschik je over minimaal een MBO-niveau 4 diploma in een financiële richting;
  • Heb je meerdere jaren ervaring in een soortgelijke functie, bij voorkeur in een dynamische en commerciële omgeving;
  • Ben je gewend aan werken met MS Excel;
  • Beheers je de Nederlandse taal goed, op professionele wijze zowel in woord als geschrift;
  • Ben je beschikbaar voor minimaal 32 uur per week (bij voorkeur 40 uur).

Wat bieden wij?

  • Een uitdagende en veelzijdige functie in een dynamische en informele werkomgeving;
  • Mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en training;
  • Een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden;

Wij zijn Enreach

Enreach is Europees marktleider op het gebied van zakelijke communicatie- en samenwerkingsoplossingen. Met 27 kantoren verspreid over 15 landen bieden wij MKB en groot-zakelijke klanten volledig geïntegreerde werkplek oplossingen waaronder ook mobiele, telefonie- en datadiensten met behulp van vooruitstrevende ICT-oplossingen. Door onze flexibele en professionele aanpak hebben we een belangrijke marktpositie verworven die we de komende jaren verder willen uitbouwen via het indirecte en directe verkoopkanaal. Je komt te werken in een dynamische en zelfsturende organisatie (ook wel ‘Holacracy’ genaamd) met ruim 1,200 collega’s waar geen dag hetzelfde is. Voor meer informatie ga naar www.enreach.com en www.enreach.com/nl

Interesse?


Stuur dan zo snel mogelijk jouw CV en motivatie naar Corporate Recruiter Mara Zondag : Mara.zondag@enreach.com

Apply now Let us know who you are