Before you continue

To give you the best possible experience please select your preference.

Enreach

Communications Manager

Sales & Marketing, Almere
Communications Manager
 • Sales & Marketing
 • Almere
Back to overview

Communications Manager

De functie

Als Sr. Communications Manager bij Enreach NL ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en uitrollen van de communicatiestrategie voor onze sales kanalen met als doel optimale informatieverstrekking, groei in merkbekendheid, merkvoorkeur en omzet. Je weet de commerciële doelstellingen te vertalen naar concrete (online) marketingacties in nauwe samenwerking met de (digitale) marketing afdeling. Je bent budgetverantwoordelijk voor alle communicatie activiteiten en richt je op het stevig neerzetten van de brand-en awareness resultaten in NL. Naast de externe communicatie strategie en activiteiten ben je samen met je team verantwoordelijk voor de interne communicatie en het optimaliseren van de interne communicatie kanalen. Jij bent het aanspreekpunt voor de Marketing Manager en de CEO NL voor alle interne en externe communicatie vraagstukken.

Naast het strategische werk zet jij de tactische lijnen uit voor alle communicatie en zorg je voor de juiste werkverdeling van de activiteiten in je team. Als het werk erom vraagt, draag je zelf ook graag bij aan content creatie en het invullen en optimaliseren van de content planning naar de belangrijkste thema’s voor klant en medewerker. Naast het aanbrengen van structuur houd je ook belangrijke ontwikkelingen binnen Enreach (in NL en binnen de Europese groep) als ook binnen de sector in de gaten.

Verder:

 • Representeer jij Enreach NL in het internationale Communications Team en vervul je daarmee een belangrijke rol als thuismarkt binnen Europa;
 • Werk je nauw samen met andere afdelingen zoals Sales, Products en Operations bij het vertalen van de juiste boodschappen;
 • Richt jij je op het inrichten en optimaliseren van (nieuwe) communicatie kanalen, proposities en campagnes;
 • Geef je sturing aan externe content/reclame bureaus en ben je contact persoon voor alle media relaties;
 • Ben je verantwoordelijk voor projectmanagement en -planning.

Je werkt in een cultuur die enerzijds bestaat uit hard werken en doorpakken, maar anderzijds ook uit gezelligheid. Je komt in een dynamische en betrokken omgeving waar samenwerking en resultaat centraal staan.

Wie ben jij?

Je bent organisatiesensitief, zeer communicatief vaardig en hebt uitstekend tactisch en strategisch inzicht als het gaat om productlanceringen en promotiecampagnes. Je bent bekend met de ICT branche of je hebt een gezonde affiniteit met technologie en ontwikkelingen op dit gebied. Als iemand jou zou omschrijven, dan zouden ze zeggen dat je bruist van energie, enthousiasme en creativiteit met een goede dosis zelfvertrouwen. Dat je grootse ideeën hebt maar dit ook kan combineren met realiteitsbesef. Naast deze eigenschappen vind je het leuk om mee te bouwen aan een organisatie die snel groeit in Europa.

Verder heb je:

 • HBO werk- en denkniveau en een opleiding richting marketing communicatie;
 • Minimaal 5-7 jaar ervaring met marketing communicatie in een B2B-omgeving;
 • Organisatie en planning talent waardoor je goed kunt prioriteren;
 • Uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;

Wat bieden wij?

Wij investeren in jouw professionele ontwikkeling, zodat jij kunt leren en kunt groeien in jouw rol bij Enreach NL. Bij ons vind je de vrijheid om nieuwe dingen te ontdekken in een team waar samenwerking en het delen van (internationale) kennis hoog in het vaandel staan. Natuurlijk wil je weten wat dit, naast een uitdagende functie en een heleboel werkplezier, betekent voor overige arbeidsvoorwaarden.

Bij ons kun je rekenen op:

 • Een fulltime contract (36 of 40 uur) met een passend salaris afgestemd op jouw ervaring en expertise;
 • 25 vakantiedagen voor een gezonde werk-privébalans;
 • Een non-hiërarchische bedrijfscultuur, gebaseerd op Holacratisch werken;
 • Volop ontwikkelingsmogelijkheden in de Learning & Development Academy;
 • Thuiswerkmogelijkheden.

Wij zijn Enreach

Enreach is Europees marktleider op het gebied van zakelijke communicatie- en samenwerkingsoplossingen. Met 27 kantoren verspreid over 15 landen bieden wij MKB en groot-zakelijke klanten volledig geïntegreerde werkplek oplossingen waaronder ook mobiele, telefonie- en datadiensten met behulp van vooruitstrevende ICT-oplossingen. Door onze flexibele en professionele aanpak hebben we een belangrijke marktpositie verworven die we de komende jaren verder willen uitbouwen via het indirecte en directe verkoopkanaal. Je komt te werken in een dynamische en zelfsturende organisatie (ook wel ‘Holacracy’ genaamd) met ruim 1,200 collega’s waar geen dag hetzelfde is. Voor meer informatie ga naar www.enreach.com en www.enreach.com/nl

Interesse?


Stuur dan zo snel mogelijk jouw CV en motivatie naar Corporate Recruiter Mara Zondag at mara.zondag@enreach.com 

Apply now Let us know who you are