Before you continue

To give you the best possible experience please select your preference.

Enreach

Inside Sales Specialist

Sales & Marketing, Almere
Inside Sales Specialist
 • Sales & Marketing
 • Almere
Back to overview

Inside Sales Specialist

Zoek je een uitdagende salesrol? Voel je je op je gemak bij telefonische en online verkoop? Dan nodigen wij jou graag uit om als salesprofessional het verschil te maken voor onze Partners. In deze functie is er veel ruimte om te leren en te bouwen aan je eigen ontwikkeling.

De functie

Je maakt deel uit van ons Indirect Sales Team met focus op business partners in Nederland. Onder begeleiding van jouw CircleLead werk je intensief samen met onze Partner Managers en zoek je steeds naar nieuwe mogelijkheden om business te doen.

Je hebt een eigen set met partners (een mix van bestaande klanten en prospects) en je ondersteunt de Partner Managers bij het bedienen van de grote partners. Je zorgt voor een goede mix tussen acquisitie en relatiebeheer. Met creativiteit en een natuurlijk gevoel voor de wensen van de klant maak je eenvoudig de stap naar een oplossing die de partner verder helpt. Je vertaalt de behoeften van onze partners en potentiële partners naar innovatieve oplossingen en diensten op het gebied van UCAAS, Breedband, Mobiel en Cloud.

Je verdeelt je tijd tussen drie hoofdtaken:

 • Werven van nieuwe klanten
 • Upsellen bij bestaande klanten
 • Ondersteunen van Partner Managers.

Je werkt in een cultuur die enerzijds bestaat uit hard werken en doorpakken, maar anderzijds ook uit gezelligheid en humor.


 

Wie ben jij?

Jij streeft naar een sales carrière pad bij Enreach. Je start als Inside Sales Specialist om na een bepaalde periode de volgende stap te kunnen maken binnen Sales of Marketing. Wij zorgen dat je voldoende trainingen kan volgen zodat jij optimaal kan presteren en groeien binnen ons bedrijf.

Je bent een teamspeler die ook goed zelfstandig te werk kan gaan. Met jouw enthousiaste en energieke persoonlijkheid draag je bij aan een positieve samenwerking in het team en met de partners, gericht op verbinding en inspiratie. Je hebt overtuigingskracht en doorzettingsvermogen, èn de drive om gezamenlijke targets te realiseren. Daarbij houdt je de klanttevredenheid hoog.

Verder heb je

 • HBO werk- en denkniveau; bij voorkeur in economische of bedrijfskundige richting;
 • Affiniteit met telefonische en online verkoop en het schrijven van offertes;
 • Uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Bij voorkeur ervaring met MS Dynamics.

Wat bieden wij?

Wij investeren in jouw professionele ontwikkeling, zodat jij kunt leren en kunt groeien in jouw rol bij Enreach Nederland. Bij ons vind je de vrijheid om nieuwe dingen te ontdekken in een team waar samenwerking en het delen van kennis hoog in het vaandel staan. Natuurlijk wil je weten wat dit, naast een uitdagende functie en een heleboel werkplezier, betekent voor overige arbeidsvoorwaarden.

Bij ons kun je rekenen op:

 • Een fulltime contract met een passend salaris afgestemd op jouw ervaring en expertise;
 • 25 vakantiedagen voor een gezonde werk-privébalans;
 • Een non-hiërarchische bedrijfscultuur, gebaseerd op Holacratisch werken;
 • Volop ontwikkelingsmogelijkheden in de Learning & Development Academy;
 • Samenwerken met ervaren Partner Managers en consultants, zodat je de fijne kneepjes van het sales vak kunt leren.
 • Thuiswerkmogelijkheden.

Wij zijn Enreach

Enreach is een marktleider op het gebied van communicatie. Wij bieden het meest stabiele en innovatieve communicatieplatform voor de commerciële markt. Via ons eigen netwerk (met ondersteuning van verschillende onderling verbonden datacenters) leveren wij professionele mobiele, telefonie- en datadiensten met behulp van vooruitstrevende ICT-technieken. Door onze flexibele en professionele aanpak hebben we een belangrijke marktpositie verworven die we de komende jaren verder willen uitbouwen via het indirecte verkoopkanaal. Je komt te werken in een dynamische organisatie waar geen dag hetzelfde is. In 2017 hebben we ervoor gekozen om onze organisatie te runnen volgens het managementmodel van Holacracy. Wil je hier meer over weten, kijk dan eens op: www.holacracy.com.

Geïnteresseerd?

Stuur dan zo snel mogelijk jouw CV en motivatie naar Corporate Recruiter Judith Beuse at judith.beuse-dijkstra@enreach.com. 

Apply now Let us know who you are