Before you continue

To give you the best possible experience please select your preference.

Enreach

Manager Operations (Eazit)

Technology, Almere
Manager Operations (Eazit)
 • Technology
 • Almere
Back to overview

Manager Operations (Eazit)

 

De functie

Eazit is onderdeel van Enreach en richt zich op MKB segment in Nederland. Als Manager Operations bij Eazit geef je leiding aan een team van ongeveer 12 medewerkers, die dagelijks werken aan het verhogen van klanttevredenheid door het correct plannen en leveren van orders en het bieden van support. Je werkt in een wereld die continu onderhevig is aan innovatie: een passie voor ICT en een flinke dosis mensenkennis is dan ook onmisbaar in deze functie!

De Manager Operations heeft een centrale en customer-facing rol. Je bent ervoor verantwoordelijk dat alle gemaakte afspraken met klanten worden nagekomen door het team. Tevens zet je processen neer die een belangrijke bijdrage leveren aan de klanttevredenheid. Hierbij enthousiasmeer je het team en betrekt iedereen bij verbeteringen en besluiten – op die manier creëer jij een sfeer waarin we samen voor het allerbeste resultaat gaan.

Kerntaken zijn:

 • Managen en coachen van een team van professionals op het gebied van Support en Order & Delivery.
 • Zorgdragen voor de juiste kennis en capaciteit binnen het team.
 • Samenwerken met het salesteam, leveranciers en andere stakeholders om de behoeften en passende oplossingen vast te stellen.
 • Monitoring van het budget, de verantwoording van de uren en tijdslijnen van de afdeling en onze projecten.

Dit bieden wij: 

 • Een informele en open bedrijfscultuur;
 • Voldoende ruimte om je persoonlijk te ontwikkelen;
 • Een goede werk-privé balans staat bij ons hoog in het vaandel;
 • Wij moedigen medewerkers aan om initiatief te nemen en met nieuwe ideeën te komen;
 • Wij hebben goede arbeidsvoorwaarden en bieden een salaris conform je kennis- en werkervaring bij een dienstverband van 40 uur per week.

Dit vragen wij: 

Je bent een teamspeler en communiceert op een open, duidelijke en transparante manier. Door jouw no-nonsense aanpak en hands-on instelling ben je in staat om de prettige, collegiale sfeer binnen het team te behouden. Je hebt goede communicatieve- en  interpersoonlijke vaardigheden. Ook heb je een sterk ontwikkeld analytisch en probleemoplossend vermogen.

Verder heb je:

 • HBO werk- en denkniveau;
 • Ervaring in een leidinggevende functie, bij voorkeur in MKB-segment;
 • Kennis van ITIL of een project management achtergrond;
 • Ervaring met het aansturen van afdelingen die zich bezig houden met klantsupport.

Wij zijn Enreach

Enreach is een marktleider op het gebied van communicatie. Wij bieden het meest stabiele en innovatieve communicatieplatform voor de commerciële markt. Via ons eigen netwerk (met ondersteuning van verschillende onderling verbonden datacenters) leveren wij professionele mobiele, telefonie- en datadiensten met behulp van vooruitstrevende ICT-technieken. Door onze flexibele en professionele aanpak hebben we een belangrijke marktpositie verworven die we de komende jaren verder willen uitbouwen via het indirecte verkoopkanaal. Je komt te werken in een dynamische organisatie waar geen dag hetzelfde is. In 2017 hebben we ervoor gekozen om onze organisatie te runnen volgens het managementmodel van Holacracy. Wil je hier meer over weten, kijk dan eens op: www.holacracy.com.

Eazit is onderdeel van Enreach (met het hoofdkantoor in Almere). Eazit is het label van Enreach dat zich richt op het directe verkoopkanaal en levert telefonie- ICT- en internetdiensten aan de zakelijke markt.

Interesse?

Solliciteer dan direct hieronder of neem contact op met onze corporate recruiter Kel van Schie via kel.vanschie@enreach.com.

Apply now Let us know who you are