Before you continue

To give you the best possible experience please select your preference.

Enreach

Marketing Communications & Event Specialist

Sales & Marketing, Almere
Marketing Communications & Event Specialist
 • Sales & Marketing
 • Almere
Back to overview

Marketing Communications & Event Specialist

De functie

Als Marketing Communications & Events Specialist bij Enreach NL ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en uitrollen van de communicatiestrategie voor onze sales kanalen en ben je het creatieve brein achter onze events. Als communicatiespecialist zorg je voor optimale informatieverstrekking ten behoeve van onze diensten, groei in merkbekendheid en merkvoorkeur. Je weet de commerciële doelstellingen te vertalen naar overtuigende (online) content in nauwe samenwerking met de (digitale) marketingafdeling en product teams. Naast het uitvoeren van de communicatieactiviteiten focus jij je op de events die wij gedurende het jaar voor onze klanten organiseren.

Naast de focus op communicatie en events voor Enreach NL houd je ook belangrijke ontwikkelingen binnen de rest van Enreach (de Europese groep) als ook binnen de telecom & IT sector in de gaten.

Het zwaartepunt van deze functie ligt op:

 • Ontwikkelen en uitrollen van de communicatiestrategie en partner engagement strategie
 • Inrichten en optimaliseren van (nieuwe) communicatiekanalen
 • Organiseren van evenementen voor onze klanten
 • Vertegenwoordigen van Enreach NL in Group Communications Team
 • Stakeholdermanagement

Je werkt in een cultuur die enerzijds bestaat uit hard werken en doorpakken, maar anderzijds ook uit gezelligheid. Je komt in een dynamische en betrokken omgeving waar samenwerking en resultaat centraal staan.
 

Wie ben jij?

Je bent organisatiesensitief, vindt het leuk om te denken én doen en vooral in een team van en hebt uitstekende tactische en strategische kwaliteiten inzicht als het gaat om communicatiestrategieën. Je bent bekend met de ICT-branche of je hebt een gezonde affiniteit met technologie en ontwikkelingen op dit gebied. Als iemand jou zou omschrijven, dan zouden ze zeggen dat je bruist van energie, enthousiasme en creativiteit met een goede dosis zelfvertrouwen. Dat je grootse ideeën hebt maar dit ook kan combineren met realiteitsbesef. Naast deze eigenschappen vind je het leuk om mee te bouwen aan een organisatie die snel groeit in Europa.

Verder heb je

 • HBO werk- en denkniveau en een opleiding richting marketingcommunicatie
 • Min 5 jaar ervaring met marketingcommunicatie in een B2B omgeving
 • Aantoonbare ervaring met organiseren van events
 • Organisatie en planning talent waardoor je goed kunt prioriteren
 • Uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Wat bieden wij?

Wij investeren in jouw professionele ontwikkeling, zodat jij kunt leren en kunt groeien in jouw rol bij Enreach NL. Bij ons vind je de vrijheid om nieuwe dingen te ontdekken in een team waar samenwerking en het delen van (internationale) kennis hoog in het vaandel staan. Natuurlijk wil je weten wat dit, naast een uitdagende functie en een heleboel werkplezier, betekent voor overige arbeidsvoorwaarden.

Bij ons kun je rekenen op:

 • Een fulltime contract (36 of 40 uur) met een passend salaris afgestemd op jouw ervaring en expertise;
 • Jaarlijks 25 vakantiedagen, zes vrij in te delen feestdagen en één vrije dag om te besteden aan vrijwilligerswerk;
 • Een non-hiërarchische bedrijfscultuur, gebaseerd op Holacratisch werken;
 • Volop ontwikkelingsmogelijkheden in de Learning & Development Academy;
 • Thuiswerkmogelijkheden.

Wij zijn Enreach

Enreach is Europees marktleider op het gebied van zakelijke communicatie- en samenwerkingsoplossingen. Met 27 kantoren verspreid over 15 landen bieden wij MKB en groot-zakelijke klanten volledig geïntegreerde werkplek oplossingen waaronder ook mobiele, telefonie- en datadiensten met behulp van vooruitstrevende ICT-oplossingen. Door onze flexibele en professionele aanpak hebben we een belangrijke marktpositie verworven die we de komende jaren verder willen uitbouwen via het indirecte en directe verkoopkanaal. Je komt te werken in een dynamische en zelfsturende organisatie (ook wel ‘Holacracy’ genaamd) met ruim 1,200 collega’s waar geen dag hetzelfde is. Voor meer informatie ga naar www.enreach.com en www.enreach.com/nl

Interesse?


Stuur dan zo snel mogelijk jouw CV en motivatie naar Corporate Recruiter Kel via Kel.vanSchie@enreach.com

Apply now Let us know who you are