Before you continue

To give you the best possible experience please select your preference.

Enreach

Senior Sales support Specialist

Sales & Marketing, Almere
Senior Sales support Specialist
 • Sales & Marketing
 • Almere
Back to overview

Senior Sales Support Specialist

Bij Enreach Nederland zijn we op zoek naar een Senior Sales Support Specialist die een voortrekkerrol neemt in het team van 4 Sales Support collega's.

De functie

Als Senior Sales Support Specialist rapporteer je aan de Manager Sales Support en heb je een voortrekkersrol binnen het team. Door jouw enthousiaste en klantgerichte werkwijze weet je het voortouw te nemen en anderen te inspireren om tot mooie resultaten te komen. Jullie zijn een onmisbare schakel tussen de partner management, partners en andere bedrijfsonderdelen binnen Enreach. Samen met je collega's sta je dagelijks in contact met de afdeling Operations, Finance, en Marketing en weten jullie met elkaar een hoge klanttevredenheid te behalen.

Het Sales Support Team team is een belangrijk aanspreekpunt voor de Partner Managers. Jullie ondersteunen op commercieel, adviserend en administratief vlak, beheren het CRM systeem, borgen de datakwaliteit en hebben een belangrijke rol bij de commerciële processen. Als Senior Sales Support Specialist speel je ook een actieve rol in commerciële projecten, business development èn bij diverse strategische projecten, denk hierbij aan data-driven sales & kwaliteit verbetering. Je werkt nauw samen met de Manager Sales Support.

 

Speerpunten in je functie:

 • Samen met het team doelstellingen behalen;
 • Proactieve ondersteuning van Partner management bij sales trajecten;
 • Behalen van een hoge klanttevredenheid.

Wie ben jij?

Om in deze functie succesvol te zijn ben je een verbinder en heb je een commerciële drive. Je bent communicatief vaardig en houdt van het oplossen van complexe vraagstukken. Vanuit klantgerichte werkwijze streef je continu naar lange termijn relaties, marktleiderschap en een winstgevende groei om continuïteit in een veranderende wereld en markt te waarborgen.

Je hebt:

 • Een HBO werk- en denkniveau;
 • Tenminste 3 jaar ervaring in een vergelijkbare functie;
 • Affiniteit met de markt;
 • Beheersing van de Engelse taal;

Om deze functie goed te vervullen beschik je in ruime mate over de volgende competenties: analystisch, planner, organiseren, omgevingsbewust, accuraat, gevoel voor commercie & resultaatgericht.

Wat bieden wij?

 

 • Een marktconform salaris en alles dat je nodig hebt, zowel thuis als op kantoor om je werk te doen.
 • Een top team van tech savvy zelfsturende collega’s google maar eens op Holacracy!
 • Gezellige borrels en uitjes.

Wij zijn Enreach

Enreach is een marktleider op het gebied van communicatie. Wij bieden het meest stabiele en innovatieve communicatieplatform voor de commerciële markt. Via ons eigen netwerk (met ondersteuning van verschillende onderling verbonden datacenters) leveren wij professionele mobiele, telefonie- en datadiensten met behulp van vooruitstrevende ICT-technieken. Door onze flexibele en professionele aanpak hebben we een belangrijke marktpositie verworven die we de komende jaren verder willen uitbouwen via het indirecte verkoopkanaal. Je komt te werken in een dynamische organisatie waar geen dag hetzelfde is. In 2017 hebben we ervoor gekozen om onze organisatie te runnen volgens het managementmodel van Holacracy. Wil je hier meer over weten, kijk dan eens op: www.holacracy.com.

Interesse?

Solliciteer dan direct hieronder of neem contact op met: Kel van Schie/kel.vanschie@enreach.com of Mara Zondag/mara.zondag@enreach.com.

Apply now Let us know who you are