Before you continue

To give you the best possible experience please select your preference.

Enreach

Service Delivery Engineer

Miscellaneous, Almere
Service Delivery Engineer
 • Miscellaneous
 • Almere
Back to overview

 

 

Delivery Engineer

Wat ga je doen?

Het delivery team is onderdeel van de afdeling Customer Operations. Samen met enkele collega’s ben je verantwoordelijk voor het managen van de orders en de delivery cyclus; van getekende opdracht tot en met implementatie of aflevering van een product of dienst. Denk hierbij aan bijvoorbeeld internetlijnen, telefonieoplossingen, SSL certificaten en hardware orders.

Deze orders komen veelal binnen als ticket, maar ook via de telefoon of de sales afdeling. Het zijn zeker niet de eenvoudige leveringen waarover je ontfermt, want dat gebeurt grotendeels automatisch. De meer ingewikkelde processen lopen via jou. Je hebt contact met onze partners, interne collega’s en leveranciers van bijvoorbeeld glasvezel.

Jij zit boven op het proces, volgt dit, en stuurt bij waar nodig, tot aan een succesvolle afhandeling!

Wie ben jij?

 • Jij kunt op havo / hbo niveau meedenken met team en klant;
 • Je hebt tenminste 3 jaar ervaring in een vergelijkbare rol in de telecom of IT branche;
 • Affiniteit met werkplek gerelateerde domeinen zoals VOIP telefonie, laptops, printen, video/audio, werkplek software en/of applicaties;
 • Je zet je communicatieve kracht in voor een goede klantbeleving en weet zo vertrouwen op te bouwen en resultaat te bereiken;
 • Je houdt van afwisselende werkzaamheden in een dynamische organisatie;
 • Naast je kerntaken vind je het leuk om op termijn ook bij andere teams (‘cirkels’) mee te kijken en steeds zwaardere taken op te pakken. Onze werkvorm “Holacracy” biedt deze mogelijkheden!

Wat wij bieden:

 • Een geweldig leuk, hecht en open team;
 • Uitdagingen en interne doorgroeimogelijkheden;
 • Een goed salaris;
 • Solide secundaire arbeidsvoorwaarden zoals 25 vakantiedagen, een goede pensioenregeling, reiskostenvergoeding, toegang tot onze Academy, laptop en natuurlijk onze eigen diensten: internet thuis en mobiele telefoon (naar keuze: Apple of Android).

Wij zijn Enreach

Enreach is een marktleider op het gebied van communicatie. Wij bieden het meest stabiele en innovatieve communicatieplatform voor de commerciële markt. Via ons eigen netwerk (met ondersteuning van verschillende onderling verbonden datacenters) leveren wij professionele mobiele, telefonie- en datadiensten met behulp van vooruitstrevende ICT-technieken. Door onze flexibele en professionele aanpak hebben we een belangrijke marktpositie verworven die we de komende jaren verder willen uitbouwen via het indirecte verkoopkanaal. Je komt te werken in een dynamische organisatie waar geen dag hetzelfde is. In 2017 hebben we ervoor gekozen om onze organisatie te runnen volgens het managementmodel van Holacracy. Wil je hier meer over weten, kijk dan eens op: www.holacracy.com.

Heb je interesse?

Solliciteer dan direct hieronder of neem contact op met onze corporate recruiter Kel: kel.vanschie@enreach.com. 
 

Apply now Let us know who you are