Before you continue

To give you the best possible experience please select your preference.

Enreach

Welkom

Dag Voiceworks, dag i4IP. Hallo Enreach!

Beste partner,

Fijn dat je met ons meegaat op dit nieuwe avontuur! Na 17 jaar Voiceworks en 15 jaar i4IP is het tijd voor een nieuw hoofdstuk. Waarin optimale integratie niet langer het doel, maar het vertrekpunt is.

De overgang in Enreach draagt bovenal bij aan een optimaal concurrerend product- en dienstenportfolio en buitengewone service. Interne processen worden verder geoptimaliseerd en recent toegevoegde diensten - zoals chatbottechnologie en cloud contact centers – worden naar een hoger niveau getild. Hetzelfde geldt voor ondersteunende partnerdiensten zoals BI, leads en marketing-as-a-service. Lonken er internationale ambities? Dan kunnen we jou en je klanten ook daar nog beter in ondersteunen.

Ook niet onbelangrijk: als Enreach zijn we één van de grootste en meest snelgroeiende IT- en telecompartijen in de Europese markt. Dit maakt ons een serieuze speler en verstevigt onze positie aan tafel bij klanten, (toe)leveranciers en andere partijen met wie we samenwerken.

Verandert er nu veel voor jou als partner? Nee, de businessmodellen en je contactpersonen blijven hetzelfde. Ons enthousiasme ook. Het belangrijkste is dat er nu meer focus en slagkracht is om onze gezamenlijke doelen te realiseren.

Vanaf 31 maart maken we dit nieuws wereldkundig. Natuurlijk staan we er ook uitvoerig bij stil tijdens ons volgende partnerevent op 2 juni. Heb je op dit moment vragen? Neem contact op! We horen graag van je.

Let’s reconnect!