Before you continue

To give you the best possible experience please select your preference.

Enreach

Junior Business Controller

Finance & BI, Almere
Junior Business Controller
 • Finance & BI
 • Almere
Back to overview

Junior Business Controller

De functie

Van het opstellen van budgetten tot het doorgronden van de meest recente resultaten of het begeleiden van business cases, jouw financiële inzichten en innovatieve ideeën zorgen ervoor dat de juiste keuzes worden gemaakt. Jij bent meer dan alleen een adviseur; je bent een actieve sparringpartner die ongevraagd en gevraagd advies biedt, altijd gestoeld op solide data en feiten.  

Met jouw uitstekende communicatieve skills neem je het voortouw en ga je volop in interactie met verschillende afdelingen en entiteiten. In samenwerking met je teamleden gedij je in een omgeving die open staat voor ideeën, informeel is, dynamisch aanvoelt en voortdurend in ontwikkeling is binnen het Finance/Business Control-team. 

JOUW BELANGRIJKE WERKZAAMHEDEN ZIJN: 

Ondersteuning bieden bij de planning- en controlecyclus: Je speelt een actieve rol bij het opstellen en monitoren van budgetten, en je helpt bij het analyseren van de actuele resultaten. Dit betekent dat je echt de kern vormt van de financiële planning en besluitvorming. 

Financiële analyses: Je maakt analyses van financiële data (uit oa PowerBI) om trends te identificeren, risico's te beoordelen en kansen te ontdekken. Je inzichten helpen de business en managmentmanagement bij strategische beslissingen. 

Advies geven: Als een waardevolle sparringpartner bied je zowel gevraagd als ongevraagd advies aan verschillende afdelingen en entiteiten binnen de organisatie op basis van solide data en feiten. 

Interactie met teams: Met jouw uitstekende communicatieve vaardigheden ga je proactief de interactie aan met verschillende teams en entiteiten binnen de organisatie. Je bouwt bruggen tussen afdelingen en zorgt voor een soepele samenwerking in een dynamische werkomgeving. 

Bijdrage aan groei: Samen met je collega's werk je in een open, informele en dynamische werkomgeving binnen het Finance/Business Control-team. Je inzichten dragen bij aan groei en het continue verbeteren van processen 

Wie ben jij?

Ben jij zelfverzekerd, daadkrachtig en straal je natuurlijk vertrouwen uit? Communiceren in zowel Nederlands als Engels is voor jou geen probleem. Je pakt nieuwe taken snel op, je hebt oog voor detail en werkt nauwkeurig. Daarnaast vind je het leuk met data bezig te zijn en wil je je graag ontwikkelen tot een Finance/ Business Control professional.  

Daarnaast beschik je over:   

 • Minimaal een afgeronde HBO- of Masteropleiding; 
 • Een positieve en leergierige instelling; 
 • Goed ontwikkelde analytische en consultatieve vaardigheden; 
 • Gevorderde kennis van MS Excel. 
 • 1-2 jaar ervaring in controlling/finance of bedrijfsadministratie 

Wat bieden wij?

 • Een innovatieve en ondernemende omgeving die altijd in beweging is en verandert;
 • We ‘work hard / play hard’ en we houden van een informele en gezellige manier van omgaan met elkaar;
 • De mogelijkheid om te werken in een non-hierarchische, internationale omgeving met ruime mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en professionele ontwikkeling;
 • En natuurlijk een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Flexibele werktijden en thuis werken is bespreekbaar;
 • Er is een uitstekende pensioenregeling;
 • Bijdrage in reiskosten en thuiswerken;
 • Je krijgt een laptop en telefoon van de zaak.

Wij zijn Enreach

Enreach is Europees marktleider op het gebied van zakelijke communicatie- en samenwerkingsoplossingen. Met 27 kantoren verspreid over 15 landen bieden wij MKB en groot-zakelijke klanten volledig geïntegreerde werkplek oplossingen waaronder ook mobiele, telefonie- en datadiensten met behulp van vooruitstrevende ICT-oplossingen. Door onze flexibele en professionele aanpak hebben we een belangrijke marktpositie verworven die we de komende jaren verder willen uitbouwen via het indirecte en directe verkoopkanaal. Je komt te werken in een dynamische en zelfsturende organisatie (ook wel ‘Holacracy’ genaamd) met ruim 1,200 collega’s waar geen dag hetzelfde is. Voor meer informatie ga naar www.enreach.com en www.enreach.com/nl

Interesse?


Stuur dan zo snel mogelijk jouw CV en motivatie naar Corporate Recruiter Mara Zondag : Mara.zondag@enreach.com

Apply now Let us know who you are