Before you continue

To give you the best possible experience please select your preference.

Enreach

Senior Commercial Product Manager

Product & projects, Almere
Senior Commercial Product Manager
 • Product & projects
 • Almere
Back to overview

Senior commercial product manager

De functie

Als Senior Commercial Product Manager ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en beheren van ons Connect portfolio, met een focus op Mobiel (FMC) VOIP- en Teams Bellen. Je speelt een cruciale rol in het omvormen van traditionele telecommunicatie producten naar een meer geïntegreerde, flexibele en efficiënte benadering van communicatie binnen organisaties. Je werkt nauw samen met verschillende interne en externe belanghebbenden om productstrategieën en proposities voor de Nederlandse markt te ontwikkelen en te implementeren die aansluiten bij de behoeften van onze klanten en de markttrends.

Verantwoordelijkheden en kerntaken:

 • Ontwikkelen en beheren van product en propositie strategieën, roadmaps inzichtelijk maken voor Mobiel, VOIP- en Teams Bellen-producten en -diensten, onderdeel van het Connect portfolio in NL
 • Identificeren van marktkansen en trends op het gebied van communicatietechnologieën en deze vertalen naar innovatieve productconcepten om groei voor GTM NL te stimuleren.
 • Samenwerken met finance, sales, marketing en operations om productpositionering en proposities te ontwikkelen die de toegevoegde waarde van onze producten benadrukken.
 • Analyseren van product metrics, klantfeedback, churn - concurrentieanalyses en marktonderzoek om productverbeteringen te identificeren en te prioriteren.
 • Beheren van de levenscyclus van producten, inclusief training, documentatie, prijsstelling, bundelingsopties en discontinuïteitsplanning.

Wie ben jij?

Als Senior Commercieel Product Manager ben je een inspirerende leider met de energie en kennis om binnen jouw productportfolio de benodigde rollen te vervullen die nodig zijn voor succes. Je motiveert en inspireert jouw team tot het behalen van gewenste resultaten.

Daarnaast beschik je over de volgende kwaliteiten:

 • Resultaatgerichtheid: opbouwen en onderhouden van relatienetwerk zowel in- als extern, correct inschatten en verzilveren van kansen in de markt / bij business partners. Actief gericht zijn op het behalen van resultaten en doelstellingen en doeltreffend in kunnen grijpen bij tegenvallende resultaten.
 • Visie: afstand kunnen nemen van de dagelijkse praktijk om de markttrends in Nederland te analyseren
 • Sterke analytische en probleemoplossende vaardigheden, met het vermogen om complexe technische concepten te begrijpen en te vertalen naar eenvoudige, klantgerichte oplossingen.
 • Je hebt een Bewezen trackrecord in het ontwikkelen van succesvolle proposities
 • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden in Engels en Nederlands, zowel mondeling als schriftelijk, met de mogelijkheid om effectief te communiceren met diverse belanghebbenden op verschillende organisatieniveaus.
 • Je hebt Bij voorkeur diepgaande kennis van VOIP-technologieën, Teams Bellen, SIP, PBX-systemen en gerelateerde telecommunicatiestandaarden.
 • Je hebt Minimaal 7 jaar ervaring in productmanagement binnen de telecommunicatiebranche, bij voorkeur met een focus op Mobiel (FMC), VOIP en Unified Communications
 • Je beschikt over HBO/WO werk en denkniveau

Wat bieden wij?

 • De mogelijkheid om te werken in een jong en groeiend bedrijf met een ondernemende en informele cultuur;
 • Een gezellig en kundig Nederlands Product portfolio team dat nauw samenwerkt en sterke verbindingen onderhoudt met onze diverse internationale teams;
 • Uitdagende  verandertrajecten en projecten en interne doorgroeimogelijkheden;

Wij zijn Enreach

Enreach is een marktleider op het gebied van communicatie. Wij bieden het meest stabiele en innovatieve communicatieplatform voor de commerciële markt. Via ons eigen netwerk (met ondersteuning van verschillende onderling verbonden datacenters) leveren wij professionele mobiele, telefonie- en datadiensten met behulp van vooruitstrevende ICT-technieken. Door onze flexibele en professionele aanpak hebben we een belangrijke marktpositie verworven die we de komende jaren verder willen uitbouwen via het indirecte verkoopkanaal. Je komt te werken in een dynamische organisatie waar geen dag hetzelfde is. In 2017 hebben we ervoor gekozen om onze organisatie te runnen volgens het managementmodel van Holacracy. Wil je hier meer over weten, kijk dan eens op: www.holacracy.org.

Interesse?


Stuur dan zo snel mogelijk jouw CV en motivatie naar Corporate Recruiter Mara Zondag : Mara.zondag@enreach.com

Apply now Let us know who you are